Муніципали пройдуться рейдом Лебединкою у Рівному

432 0

Ми у соцмережах:

Муніципали пройдуться рейдом Лебединкою у Рівному

Перевірять, хто з підприємців там працює законно.

Сьогодні секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів нараду з комунальними службами. Обговорили виконані роботи минулого тижня та спланували завдання на тиждень прийдешній, - кажуть у міськраді.
 
Трест зеленого господарства проводив обрізку аварійних дерев. Цього тижня заплановано обрізку та видалення аварійних дерев на вулицях Дубенській, Кн.Острозького, Соборній та Київській. Розпочали ремонт на дитячих майданчиках міста, також  завезли свіжого піску. Працівники продовжують санітарне прибирання по місту та висаджують квіти на клумбах.

Рівнеелектроавтотранс проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Очищення опор контактної мережі провели на Гетьмана Сагайдачного, Небесної Сотні, Відінська, Данила Галицького, Степана Бандери.
Впродовж тижня виконувалися заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі.
 
Департаментом Муніципальної варти опрацьовано 23 звернення громадян. Також складено 10 протоколів. Заплановано опрацювати Парк молоді Лебединка на предмет розміщення об’єктів торгівлі.
 
КАТП-1728  ліквідувало 15 стихійних сміттєзвалищ по місту. Змінено контейнери в 5 локаціях міста. Вивезення сміття відбувається згідно з затвердженими графіками, - запевняють на підприємстві.
 
Міське ШЕУ  продовжує поточний ремонт асфальтобетонного покриття — вул. Енергетиків, Соборна-Князя Володимира, Київська, Симона Петлюри, Словацького. Поточний ремонт колесовідбійника — вул. Князя Володимира. Прочистка зливоприймачів — вул. Біла. Цього тижня заплановано поточний ремонт на вулицях: Стельмаха, Міцкевича, Євгена Архипенка та Березовій.
 
КП «Міськсвітло» - ліквідовано 25 пошкоджень. Замінено понад 80 ламп. Встановлено нові світлофори на вулиці Степана Бандери та на вулиці Данила Галицького. Було проведення ремонт електромережі на Майдані Незалежності. Проведено поточний ремонт на вулицях Полуботка та Дворецькій. Також провели обрізку шести дерев.
Рівнеоблводоканал ліквідував 12 пошкоджень водопровідних мереж, а також виконано понад 60 заявок на прочищення каналізаційних мереж.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також