Чоловік з Сарн пограбував у Ковелі аптеку

1289 0

Ми у соцмережах:

Чоловік з Сарн пограбував у Ковелі аптеку

Поліцейські Ковельського відділу оперативно затримали 29-річного жителя Рівненщини, котрий відібрав дитячі памперси в аптеці у Ковелі на майже 600 грн.

1 травня до Ковельського відділу поліції звернулась працівник аптеки із заявою про грабіж. Заявниця повідомила, що по обіді до приміщення аптеки на Привокзальній площі Ковеля, забіг чоловік та забрав звідти засоби гігієни. Сума збитків становить близько 600 грн.

Працівники кримінальної поліції оперативно встановили особу грабіжника. Ним виявився 29-річний житель Рівненщини. До слова, чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочину, пов’язаного із незаконним обігом наркотиків.

Правопорушника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєному та обрання міри запобіжного заходу. Памперси у нього не вилучили, бо встиг їх вже продати.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк до чотирьох років, повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також