Коваль розказав, як допомагають один одному мешканці Рівненщини та Херсонщини (ВІДЕО)

666 0

Ми у соцмережах:

Коваль розказав, як допомагають один одному мешканці Рівненщини та Херсонщини (ВІДЕО)

В рамках проєкту «Пліч-о-пліч» Рівненська область взяла шефство над Кочубеївською тергромадою Херсонської області, що постраждала від війни. У тамтешніх селах десятки майстрів з Рівненщини міняють дахи, ремонтують будинки та підсобні приміщення.

 - Друзі, вашій увазі зворушлива історія, як жителі села Орлове на Херсонщині годують наших хлопців з Рівненщини, котрі відновлюють їхні знівечені війною будинки. В селі Орлове рівненські волонтери живуть, зокрема, у місцевій школі. Спальні місця розташовані в навчальних аудиторіях, у спортзалі. Педагогічні працівники, аби віддячити жителям Рівненщини за допомогу, щоденно готують їсти для десятків наших майстрів. Ця синергія регіонів, єдність та взаємопідтримка не можуть не розчулити! Детальніше – дивіться у нашому черговому відеоролику із Херсонщини, - розповів у соцмережах голова Рівненської ОВА Віталій Коваль. 

 
«До нас приїхали хлопці з Рівненщини. Дякуємо їм за те, що вони допомагають відновлювати наші будинки, наше село. Стараємось їх годувати найсмачнішими стравами. Бажаємо всім здоров’я та перемоги нам усім», - кажуть місцеві.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також