Іноземець з двома рівнянами торгували підробленим алкоголем

934 0

Ми у соцмережах:

Іноземець з двома рівнянами торгували підробленим алкоголем

У Рівному 40-річний іноземець разом з двома рівнянами організували бізнес.

 Як повідомляє поліція області, чоловіки купували фальсифікований алкоголь оптом, а потім продавали його на території обласного центру.

Отримані «прибутки» 40-річний організатор розподіляв між учасниками групи, а частину грошових коштів використовував для подальшого придбання етилового спирту та алкогольних напоїв.

У вересні торік у рамках кримінального провадження правоохоронці провели 1️2️ обшуків. Загалом поліцейські вилучили 1266 літрів фальсифікованого алкоголю — згідно з висновками експертиз він не відповідав вимогам до якості продукції діючого стандарту України.

Слідчі слідчого управління за процесуального керівництва прокуратури повідомили фігурантам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 2,3 ст. 27, ч. 3 ст. 28 та ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом.
У скоєному обвинувачені зізнаються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також