Двоє квасилівчан напали на поліцейських, вимагаючи повернути їм вилучені автомобілі

2271 0

Ми у соцмережах:

Двоє квасилівчан напали на поліцейських, вимагаючи повернути їм вилучені автомобілі

На спецлінію 102 третього квітня близько 21:30 зателефонував 38-річний оперуповноважений, житель Квасилова, що до нього додому прийшли двоє чоловіків, влаштували конфлікт та побили його.

Слідчо-оперативна група встановила, що до квартири поліцейського прийшли двоє 35- та 31-річні односельців, які хотіли розібратися, чому не повертають їхні автомобілі, вилучені за керування в стані наркотичного сп’яніння ще на початку березня. Поліцейський пояснив про рішення Рівненської військової адміністрації, яка у таких випадках транспортні засоби вилучає і передає на потреби ЗСУ. Зловмисники нецензурно висловлювалися на адресу поліцейського та погрожували. Капітан  намагався самостійно вгамувати дебоширів, але ті поводилися агресивно і на вимогу припинити протиправні дії не реагували, вдаривши його в обличчя. Дружина правоохоронця покликала на підмогу колегу, що живе неподалік. Коли поліцейські намагалися їх затримати, ті хаотично завдавали їм удари у різні частини тіла.

До нападників застосували спецзасіб кайданки та доставили до відділення поліції.

Жителів Квасилова затримали. Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом умисного заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ними службових обов'язків. Чоловікам, які перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відомо, що обоє чоловіків неодноразово потрапляли в поле зору поліцейських за злочини, пов’язані із наркотиками. Протокол за керування в стані сп’яніння на 35-річного поліцейські склали третього березня цьогоріч, а на молодшого — сьомого березня по відмові від проходження медичного огляду.

Учора під час затримання від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння зловмисники вкотре відмовилися. Потерпілих поліцейських після надання необхідної медичної допомоги відпустили — вони перебувають на амбулаторному лікуванні, повідомляє поліція Рівненщини.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також