Брати-таксисти пропонували жінкам працювати повіями

921 0

Ми у соцмережах:

Брати-таксисти пропонували жінкам працювати повіями

Здолбунівський районний суд виніс вирок братам Миколі та Віктору Романюкам за сутенерство.

із жовтня 2023 року по лютий 2024 року Микола та Віктор Романюки неофіційно працювали таксистами, паралельно шукаючи жінок для заняття простутицією. За цей час вони познайомилися з двома жительками Здолбунова, яким запропонували роботу з надання сексуальних послуг. Жінки погодилися, тож брати шукали їм клієнтів, орендували приміщення та автомобілі для зустрічей з чоловіками, повідомляє Zaxid.net.

Правоохоронці зафіксували щонайменше сім випадків, коли завербовані братами жінки надавали інтимні послуги. Робили вони це на автостоянці біля місцевого магазину в Здолбунові або у готелі «Зоря». У середньому жінки брали по 2 500 грн за свої послуги.

Відомо, що Микола та Віктор Романюки – уродженці села Смідин Волинської області, обидва одружені, з вищою освітою та раніше не судимі. Свою вину вони визнали.

Суддя Олег Кушнір визнав чоловіків винними за ч.2 статті 303 Кримінального Кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинене за попередньою змовою щодо кількох осіб), призначив по 4 роки позбавлення волі, але звільнив від покарання, якщо вони упродовж одного року не вчинять нового кримінального правопорушення. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також