Дніпряни приїдуть до Рівного, щоб здолати «Верес»

610 0

Ми у соцмережах:

Дніпряни приїдуть до Рівного, щоб здолати «Верес»

Суперником рівненського Вереса у матчі двадцять п'ятого туру чемпіонату VBET ліги стане один із претендентів на комплект медалей цього сезону - Дніпро-1. Цей поєдинок розпочнеться на стадіоні Авангард у неділю, 21-го квітня, о 13:00.

Квитки - вже у продажу.
До Рівного дніпряни приїдуть на фоні непереконливих виступів у весняній частині чемпіонату. Лише дві перемоги у семи весняних матчах. Через дискваліфікацію до Рівного не приїде один із футболістів Дніпра-1 - захисник Рональд Матарріта.

Цікаво, що рівняни поки не здобували очок та навіть не забивали у ворота своїх суперників. 

Дніпро-1 був створений у листопаді 2015 року. Назва футбольного клубу походить від імені добровольчого батальйону, який з квітня 2014 року захищав Україну від російської агресії разом з іншими українськими військовими підрозділами.

Інформаційна служба Вереса повідомляє: Дніпро-1 та Верес дотепер зустрічалися чотири рази. Рівняни поки не здобували очок та навіть не забивали у ворота своїх суперників.
У останньому передвоєнному сезоні Верес 78 хвилин на рівних протистояв супернику в гостях. А єдиний і переможний для Дніпра-1 гол Маріо Чуже забив лише після вилучення Михайла Сергійчука - 0:1.
На старті минулого сезону червоно-чорні у виїзному поєдинку поступилися - 0:2. За Дніпро-1 відзначилися Амаш і ексвересівець Володимир Адамюк.
У повторній грі у березні минулого року Верес на Авангарді поступився - 0:1. Тоді єдиний м'яч забив Олександр Піхальонок.

 

А у осінній частині цього сезону рівняни у Дніпрі знову поступилися - 0:2. Голами відзначилися Олександр Філіппов і Семен Вовченко (у свої ворота).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також