Депутат, якому спалили авто, пішки не ходитиме

5645 0

Ми у соцмережах:

Депутат, якому спалили авто, пішки не ходитиме

Депутат Рівненської облради Кльоп розповів про нічний підпал його «кубика» у місті Костополі.

Василь Кльоп вже не одне скликання є депутатом Рівненської обласної ради. А ще – власником ТОВ «УРСУС К», яке є чи не найбільшим користувачем мисливських угідь у північних районах області. "Західний аргумент"  повідомляє, що він завжди вирізнявся з-поміж решти своїх колег поміркованістю та вмінням виходити сухим з води з будь-яких незручних ситуацій. Принаймні донедавна. Втім тепер, схоже, щось пішло не так. Сьогодні близько третьої години ночі у Костополі, де проживає депутат, невідомі спалили його автомобіль марки Mercedes-Benz G63.

У поліції переконані, що це був саме підпал, оскільки на місці правоохоронці знайшли і вилучили полімерні залишки місткості із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів, а також металевий предмет циліндричної форми, зовні схожий на корпус піротехнічного засобу – фаєр.

Пан Кльоп у коментарі кореспонденту «Західного аргументу» повідомив, що немає жодних припущень, хто міг спалити його автомобіль: "Навіть не уявляю. У мене немає ворогів. Та й жодних погроз я не отримував. Не пов’язую це ні з мисливськими угіддями, ні з моєю депутатською діяльністю. Нехай розбирається поліція".

А ще Василь Кльоп зазначив, що авто не було застраховане. Тож його вартість не відшкодують. Хоча одразу додав, що попри цей неприємний інцидент, пішки ходити він точно не буде, бо має ще одне авто.  У декларації, розміщеній на сайті НАЗК, вказані  усі транспортні засоби, які мають депутат та його дружина.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також