Данильчук сповістив гарну новину

1604 0

Ми у соцмережах:

Данильчук сповістив гарну новину

Комісія Державного фонду регіонального розвитку на своєму засіданні погодила виділення 10,5 млн.грн. на будівництво басейну у Костополі.

Загальна вартість об’єкта становить понад 41 млн.грн. Басейн міститиме п’ять доріжок по 25 метрів завдовжки, крім того буде ще й тренувальний для малечі,  тут мають облаштувати  конференц- та допоміжні зали, відкритий майданчик. Будуватимуть обєкт на базі Костопільської ДЮСШ за адресою: провулок Артилерійський, 7А.
 
Підготовка до будівництва триває вже кілька тижнів. Пересвідчитися, як ведуться роботи, голова Рівненської облради Олександр Данильчук доручив депутату обласної ради Русланові Потапчуку. Спільно з керівництвом Костопілської ДЮСШ та представником підрядника, він побував на об’єкті. Тут змонтували огорожу, завезли необхідну техніку і, головне, демонтували стару аварійну будівлю, в якій колись розташовувався розважальний центр.
IMG-fde78c12dea1178fd2bf94c3c4a6e876-V.jpg
Як розповів директор Костопільскої ДЮСШ Віктор Мельник, майданчик готовий до початку будівництва. За кілька тижнів планується розпочати роботи з облаштування  фундаменту.
 каже Василь Мельник.
- Ми дуже чекаємо на цей басейн. Зараз наші вихованці вчаться плавати або в Рівному, або в Березному. Якщо в Костополі побудують басейн, ми нарешті матимемо власну тренувальну базу, - каже Віктор Мельник.
 
- Те, що ДФРР готовий виділили перші 10 млн.грн. на будівництво басейну означає одне - держава підтримує ініціативу костопільчан і готова допомогти у будівництві такого потрібного і для міста, і для району об’єкта. Я і надалі триматиму це питання на контролі та клопотатиму, аби ці кошти якнайшвидше прийшли в область, - повідомив Олександр Данильчук.
IMG-61afe0b5964ed1110c6506d377822d91-V.jpg

Голова обласної ради переконаний, що об’єкт такого рівня стане не просто окрасою міста - у ньому зможуть займатися спортом та оздоровлюватися як вихованці спортшколи, так і всі костопільчани та жителі району. Тому важливо, аби і міська, і районна, і обласна ради стали в цьому питанні партнерами та спільними зусиллями швидко і якісно побудували басейн повідомляє прес-служба обласної ради.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також