11 голів Житомиру — «Кардинал» поновив свої рекорди

766 0

Ми у соцмережах:

11 голів Житомиру — «Кардинал» поновив свої рекорди

Не все так погано, як здавалося на старті чемпіонату, в рівненського «Кардинала». Після серії з трьох поразок, одна з яких була — 1:7, підопічні Ігоря Москвичова виграли двічі поспіль. І якщо перемога у Сєвєродонецьку над «Де Трейдингом» було невиразною (головне три очки), то виграш у житомирського «Інбева» став не просто яскравим, а рекордним.

У цій грі від «Кардинала» у ворота суперника летіло майже все. Як наслідок, за 40 хвилин рівняни забили 11 голів і ще 3 пропустили. Перемога 11:3 для «Кардинала» стала рекордною двічі. По-перше, так багато в одній грі рівняни раніше ніколи не забивали. До цього найрезультативнішою була перемога 8:3 над хмельницьким «Соколом» (2013 рік). А по-друге, з такою великою різницею «Кардинал» не перемагав. До цього рекордною була перемога над згаданим «Соколом» 7:0 у 2018 році.

На жаль, глядачі цього голепаду побачити вживу не змогли, адже, як і раніше, матчі футзальної Екстраліги відбуваються без вболівальників.

Перемога над житомирянами дозволила «Кардиналу» трохи покращити своє турнірне становище. За два тури він піднявся з останнього, десятого місця на п’яте.

Наступну гру команда Москвичова проведе 10 жовтня знову в Рівному, цього разу проти «Сокола» з Хмельницького.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також