Новим «Холостяком» може стати ветеран із Рівного Олександр Будько

2768 0

Ми у соцмережах:

Новим «Холостяком» може стати ветеран із Рівного Олександр Будько

Ветеран російсько-української війни Олександр Будько з Рівного може стати новим героєм реаліті-шоу «Холостяк».

 Про це на своїй фейсбук-сторінці написала кінокритикиня, артоглядачка «Еспресо» та «Детектора медіа» Лєна Чиченіна.

За її словами, після минулого випуску шоу отримало шквал критики. Обурення глядачів стосувалося доречності програми, витрачених коштів на її реалізацію, а також поведінки головного героя. Тому, як зазначила Лєна Чиченіна, новий герой, який користується прихильністю аудиторії — хороше прагматичне та іміджеве рішення.

Водночас, 27-річний Олександр Будько з позивним «Терен» на шоу Жені Яновича зізнався, що не проти себе спробувати у ролі холостяка. 

«Чесно кажучи, я б не відмовився...Прикиньте, чувак без ніг — холостяк, і 10-15 жінок за нього б'ються, за чувака без ніг, за ветерана. Це ж прям круто», — пожартував він.

«Терен» також зазначив, що він намагається сформувати позитивний образ ветерана в суспільстві, тому участь у такому масштабному проєкті допомогла б на це вплинути.

«Якщо хтось хоче запросити мене на програму «Холостяк», то, будь ласка, я готовий розглянути всі пропозиції», - заявив Олександр.

Нагадаємо, Олександр «Терен» Будько — ветеран російсько-української війни, автор книги «Історія впертого чоловіка». До повномасштабного вторгнення працював баристою та навчався на графічного дизайнера. Після 24 лютого 2022 року пішов на фронт добровольцем; став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ». Під час боїв у Харківській області втратив ноги. Пройшовши процес протезування, у процесі реабілітації він навчався в школі публіцистики. Учасник проєкту «Ветерани різні. Перемога одна» та інших програм для інклюзивних людей. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також