«Не можна так відноситись до людей» - конфлікт на сесії у Рівному

6377 0

Ми у соцмережах:

«Не можна так відноситись до людей» - конфлікт на сесії у Рівному

Між депутатами і мешканцями багатоповерхівки виникла палка суперечка.

Що буде на території біля Київської, 11 - сквер, стоянка чи все-таки там можливе нове будівництво? Депутати та мешканці цієї багатоповерхівки кілька хвилин намагалися перекричати один одного.

Рівняни неодноразово просили цю землю передати їм у постійне користування, щоб вона була їхньою прибудинковою територією. Бо побоюються, що вільні метри в центрі міста приглянуться забудовникам.

Проблему озвучила депутатка Галина Кульчинська:

- Ми який раз людям відмовляємо у їхній прибудинковій території? Мешканці Київської, 11 уже три роки просять нас віддати їм цю землю і вже не знають, як підступитися А з таким відношенням люди вкотре переконуються, що під їхніми вікнами може вирости торговий центр...Бувають конфлікти інтересів з сусіднім ОСББ, а тут такого немає. 14 хлопців з цього будинку зараз на фронті.

Люди кажуть, що готові відстоювати землю біля будинку.

- Я там майже все життя мешкаю. Завжди ця територія була прибудинковою. Ми з побратимами поставимо там намети і не дамо нікому будувати! - з трибуни обурювався рівнянин Євген.

А от колишній міський голова Рівного Володимир Хомко з цим не погоджується:

- Ніякого будівництва там не збираються робити. Навпаки, принципово внесено питання зробити там сквер. А прибудинковою територією ця земля не була. Хочете стоянку - робимо стоянку, але не тільки для вашого будинку, але й для інших.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також