На Рівненщині востаннє зустріли чотирьох захисників

16317 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині востаннє зустріли чотирьох захисників

Небесне військо поповнили Андрій Журба, Андрій Нідзельський, Юрій Алалін та Руслан Грицай.

Андрій Журба проживав у Вараші та до повномасштабного вторгнення працював у ЦРЗС Рівненської АЕС. У січні 2023 року чоловік підписав контракт та добровільно вступив до лав ЗСУ. Служив водієм-сапером інженерно-саперного відділення. На жаль, 26 квітня боєць помер.

Андрій Нідзельський мешкав у селі Городець Сарненської громади. У вересні 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Служив у 55-му батальйоні, який прикомандирували до 63-ої бригади. Під час проходження служби стан здоровʼя військовослужбовця погіршився і 26 квітня, у лікарні, серце воїна зупинилося.

Юрій Алалін, 1971 року народження, проживав у селі Горбаків Рівненського району. Загинув Герой 30 квітня  під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Руслан Грицай, 1976 року народження, родом із села Городище Рівненського району. Працював у Рівненському міському відділку поліції на оперативних і керівних посадах карного розшуку. Згодом брав участь в АТО. Опісля працював на посаді начальника Вараського міського відділу поліції. У березні 2022 року добровольцем вступив до лав ЗСУ. Помер захисник 30 квітня.

Співчуття близьким та рідним. Вічна пам'ять та шана Героям


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також