На Рівненщині напали на прикордонний наряд

902 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині напали на прикордонний наряд

Цієї ночі неподалік Зарічного прикордонному наряду, який під час виконання завдань рухався службовим автомобілем, перегородив дорогу інший транспортний засіб.

Підійшовши до автомобіля, щоб з’ясувати причини блокування дороги, прикордонники побачили двох чоловіків, які перебували в неадекватному стані. Вимогу надати для перевірки документи та провести огляд автомобіля чоловіки проігнорували.

Вони  почали нецензурно висловлюватися та агресивно поводитися. Без жодних пояснень один з них завдав удару в обличчя прикордоннику.

На місце події наряд викликав поліцейських.

Наразі обох правопорушників затримано. За злісну непокору законній вимозі прикордонників на осіб складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 185-10 КУпАП. Також до Нацполіції направлено повідомлення про кримінальні правопорушення за статтею. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» та ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального Кодексу України.

Прикордонник з травмами звернувся до медичного закладу.

Державна прикодонна служба України зауважує:  будь-які насильницькі дії проти військовослужбовців є не припустимими, тим паче заподіяння шкоди життю і здоров’ю захисників під час виконання ними обов’язків військової служби та вчинення дій згідно з чинним законодавством України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також