Гранатометник повертається з війни додому «на щиті»

1595 0

Ми у соцмережах:

Гранатометник повертається з війни додому «на щиті»

У суботу, 20 квітня, Березнівщина у скорботі очікує на прибуття військового кортежу із українським воїном Михайлом Курятою з міста Березне, 1989 року народження.

Старший солдат Михайор Курята - гранатометник механізованої роти перебував у лавах Збройних Сил України з серпня 2022 року. Серце Захисника не витримало фізичних та психологічних навантажень. Михайло помер, перебуваючи на бойовій позиції.

У місті Березне військовий кортеж з тілом українського воїна очікується орієнтовно о 10.30 – 11.00 (час може бути змінено!) По місту рух буде вулицями Андріївська, Теклівська, Героїв України.

Березнівська міська рада просить жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях військового кортежу, з шаною зустріти Героя-захисника.

Військове поховання Михайла Куряти відбудеться у цей же день - 20 квітня, , який оголошено у громаді Днем жалоби.

Прощання з захисником розпочнеться о 13.00 год. у будинку за адресою: вул. Андріївська, 62-Б, м.Березне.
Потому траурна колона вирушить до Храму Різдва Пресвятої Борогородиці міста Березне вулицями Андріївська, М.Буховича, Київська. По завершенню заупокійної служби на міському майдані Незалежності відбудеться прощання із Михайлом. Поховають українського воїна на міському кладовищі в урочищі «Лукавець».
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також