5 простих рецептів з йогурту з ТЦ METRO

219 0

Ми у соцмережах:

5 простих рецептів з йогурту з ТЦ METRO

Йогурт - це смачний, освіжаючий продукт та надзвичайно корисний для нашого організму. Завдяки своєму унікальному складу, який включає живі бактерії, білки, вітаміни та мінерали, він може слугувати відмінною основою для різноманітних кулінарних шедеврів.

Від рецептів страв з йогурту, що прості у приготуванні, до складних кулінарних експериментів - можливості безмежні. Особливо цінним є натуральний йогурт, який можна купити в  ТЦ METRO, а на сторінці https://www.metro.ua/ прочитати корисного про асортимент.

Рецепт йогурту з фруктами та ягодами

Один із найпростіших і водночас неймовірно смачних способів насолодитися натуральним йогуртом — це додати до нього свіжі фрукти та ягоди. Для цього вам знадобиться:

  • 1 склянка йогурту без добавок.
  • 1/2 склянки асорті свіжих ягід (полуниці, малини, чорниці).
  • 1 нарізаний фрукт на вибір (банан, ківі, яблуко).
  • Мед або сироп на смак як підсолоджувач.

Покроковий процес:

  1. Візьміть глибоку миску і викладіть в неї йогурт.
  2. Додайте у миску нарізані фрукти та ягоди.
  3. За бажанням додайте трохи меду або сиропу.
  4. Акуратно перемішайте інгредієнти, щоб ягоди та фрукти рівномірно розподілились.

Йогурт з ягодами може виступати не лише як компонент сніданку, але і як повноцінний десерт. Варіантів подачі маса: від простого міксу йогурту з ягодами до складних десертів у вигляді парфе, де шарами чергуються йогурт, фрукти, мюслі або навіть дрібно подрібнені печива.

Крім основного рецепта, ви також можете робити:

  • Йогурт для салату в якості заправки, що значно урізноманітнить звичний раціон. Легкі овочеві салати, зелений салат із куркою або навіть фруктові салати знайдуть нове звучання, якщо додати до них ніжну заправку з травами, часником або медом для солодких варіантів.
  • Введення йогурту у тісто для оладок або запіканок дозволяє отримати надзвичайно ніжну та вологу текстуру випічки. Він не лише збагачує смак, але й робить структуру продукту більш повітряною та м'якою. Особливо вдалими виявляються оладки з ягодами або фруктові запіканки з додаванням йогурту.

Завітати та купити йогурт в METRO - це вигідно не лише для домашнього використання, але й для клієнтів ХОРЕКА, завдяки великому асортименту та високій якості продукції. Отримання картки клієнта в ТЦ METRO в Україні, зокрема в Києві, Львові та інших містах дає можливість користуватися послугами та купувати якісні продукти.

Знижки та акції на продукти харчування доступні в каталогах на сайті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також