«Зроблено в Україні»: данська компанія виготовляє на Рівненщині на експорт дивани та м’які крісла

8271 0

Ми у соцмережах:

«Зроблено в Україні»: данська компанія виготовляє на Рівненщині на експорт дивани та м’які крісла

Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль відвідав виробництво данської компанії «Хйорт Кнудсен». На підприємстві виготовляють на експорт дивани та м’які крісла.

«Хйорт Кнудсен» експортує свою продукцію в 11 країн світу. На Рівненщині на підприємстві працевлаштували понад 350 робітників і їхня середня заробітна плата становить понад 22 тисячі гривень.

- Підтримка і співпраця з бізнесом – одне з пріоритетних завдань держави. Тому подібні візити на підприємства проводитиму й надалі. Нагадаю, на центральному рівні теж створена спеціальна платформа для взаємодії з підприємцями - «Зроблено в Україні».  Продовжую прямий діалог з бізнесом, - сказав Олександр Коваль.

Рівненська ОВА нагадує: філіал біля Рівного компанія «Хйорт Кнудсен» відкрила у перші місяці повномасштабного вторгнення. За цей період підприємство продовжує нарощувати обсяги виробництва, створює нові робочі місця та сплачує податки.  У компаніїазначили, що торік було реалізовано продукції на 3 млд грн, залучено 1 млн євро інвестицій, сплачено податків та зборів на понад 60 млн грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також