Зеленський виступив коротко і звернувся до країн пострадянського простору

1971 0

Ми у соцмережах:

Зеленський виступив коротко і звернувся до країн пострадянського простору

На відміну від Петра Порошенка, Володимир Зеленський, якого сьогодні українці обрали новим президентом України, після оголошення даних екзит-полу говорив дуже коротко.

Свою промову Володимир Зеленський промовив українською. Петро Порошенко, до слова, після україномовного виступу звернувся англійською до іноземних журналістів та іноземних дипломатів.  

«Ми зробили це разом, - розпочав Володимир Зеленський. – Зараз не буде ніякого пафосу. Просто хочу сказати дякую своїм батькам за підтримку і за те, що вони це пережили. Моїй дружині – за силу і витримку. Якби вона раніше почула про мене все, що говорили, мабуть, вона не вийшла б за мене. Дякую усій моїй родині, усій моїй команді, усьому штабу. Дякую правоохоронцям та СБУ, що тримали мене у тонусі. Дякую усім нашим військовим та волонтерам, які захищають нашу країну. Дякую всім українцям. Я обіцяю, що ніколи не підведу вас всіх. Поки я ще офіційно не президент, можу сказати як громадянин України усім країнам пострадянського простору: подивіться на нас – усе можливо».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також