Зеленський про декларацію ПА НАТО: «чітке визнання геноцидом злочинів Росії проти нашої держави, чітке засудження рашистської ідеології»

581 0

Ми у соцмережах:

Зеленський про декларацію ПА НАТО: «чітке визнання геноцидом злочинів Росії проти нашої держави, чітке засудження рашистської ідеології»

Парламентська асамблея НАТО визнала геноцидом злочини росії проти України та підтримала створення міжнародного спецтрибуналу для суду над президентом рф владіміром путіним.

 Президент у вечірньому відеозверненні відзначив важливість ухвалення такої декларації.

«Речі названі своїми іменами: чітке визнання геноцидом злочинів Росії проти нашої держави, чітке засудження рашистської ідеології. Це правильна основа і для наших міжнародних організацій» - заявив Зеленський.

Також він зазначив, що у країнах-сусідах, котрі найбільше підтримують Україну, триває підготовка до кількох проміжних безпекових заходів.

«Будуть і нові звернення заради розуміння світом України, заради зміцнення наших зв’язків із нашими партнерами. Така наша інтенсивна зовнішня політика, різні нестандартні формати, максимум корисної уваги світу до України, до нашого захисту – будемо все це продовжувати. Щоразу більше результатів для України – ППО, артилерія, бронетехніка, снаряди, тренування – все це обов’язково», - наголосив Президент.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 453-го дня війни:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також