Засудили в `язня, який у Городищі вбив засудженого під час сварки про війну

762 0

Ми у соцмережах:

Засудили в `язня, який у Городищі вбив засудженого під час сварки про війну

Рівненський райсуд призначив сім років ув'язнення 32-річному в'язню колонії, який під час конфлікту до смерті побив іншого засудженого. Відомо, що сварка між чоловіками виникла через російську агресію в Україні: обвинувачений пояснив, що його розізлили висловлювання опонента на цю тему. Однак що саме казав потерпілий, не зазначено.

Злочин чоловік вчинив торік ввечері 18 жовтня у Городищенській виправній колонії. Під час сварки обвинувачений наніс іншому ув'язненому численні удари кулаками, дерев'яною палкою та ременем з металевою пряжкою. Всього експерти нарахували не менше 19 ударів по тулубу, голові та кінцівках.

Потерпілий отримав важкі травми. Його госпіталізували до центральної міської лікарні, але згодом він помер.

Обвинуваченому ж вручили підозру за ч.2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть), санкція якої передбачає до десяти років тюрми.

На судовому засіданні чоловік визнав провину і підтвердив обставини, викладені у обвинувальному акт. Він є уродженцем сусідньої Волинської області, відбував покарання у колонії за аналогічний злочин – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Zaxid. net повідомляє, що суддя Сергій Коробов визнав чоловіка винним за вказаною статтею і призначив йому сім років та один місяць ув'язнення. За проведення експертиз чоловік повинен заплатити 3 тис. грн.

Додамо, що вирок наразі не набрав законної сили, обвинувачений може подати апеляцію.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також