Замах на автомобіль очільника Костополя

2851 0

Ми у соцмережах:

Замах на автомобіль очільника Костополя

Міський голова Костополя отримав попередження від своїх недоброзичливців — біля будинку Давида Дідуха вночі стався вибух. Він пошкодив ворота будинку та службовий автомобіль Skoda Fabia, який був припаркований на вулиці за парканом. Під колесами авто знайшли гранату Ф1. Очевидно, що це не був замах на життя Дідуха — такі вибухи практикують в наших краях задля того, щоб адресат звернув увагу на певні питання, що перебувають у його компетенції. Чи дослухається очільник Костополя до такого гучного попередження? Час покаже — якщо вибухів більше не буде, значить дослухався!

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 352 (умисне знищення або пошкодження майна, що належить службовій особі чи громадянинові, який виконує громадянський обов’язок, у зв’язку з їхньою службовою чи громадською діяльністю, вчинене шляхом вибуху) та за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Службове авто слідчі забрали на експертизу, тому зараз неможливо оцінити, наскільки воно постраждало від вибуху.

Давид Дідух

Сам Давид Дідух поки уникає припущень про те, чому це трапилося. Говорить, що не хоче квапити подій та завчасно робити висновки. Спочатку він хоче почути офіційну версію слідства.

Нагадаємо, що напередодні міський голова звільнив Романа Товарницького з посади головного лікаря міської лікарні. Це трапилося після того, коли в закладі після кесаревого розтину спочатку помер малюк, а потім 35-річна породілля. Головний лікар Роман Товарницький багато років очолював медичний заклад та є зятем Євгена Денисюка, колишнього міського голови Костополя. Керівником лікарні призначили Наталію Кондратюк, яка довгий час працювала в районній адміністрації, а останні три роки очолювала відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Костопільської міської ради.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також