Гості на Дубенщині завершилися різаниною

808 0

Ми у соцмережах:

Гості на Дубенщині завершилися різаниною

Подружжя дубенчан прийшло в гості до родички, до якої приїхав і 38-річний житель села Тараканів. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт через образи з боку 38-річного зловмисника на адресу дружини дубенчанина. Суперечка закінчилася проникаючим ножовим пораненням у грудну клітку 35-річному жителю райцентру. Після скоєного нападник утік.

Його оперативно розшукали поліцейські: жителя Тараканова затримали та повідомили про підозру. На період досудового розслідування він перебував під вартою.

А потерпілого чоловіка у тяжкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення, де діагностували проникаючу рану грудної клітки. Наразі його життю вже нічого не загрожує.

Слідчі Дубенського райвідділу поліції закінчили досудове розслідування та зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного. Яке покарання він нестиме — тепер вирішуватиме суд.

За закінчений замах на умисне вбивство зловмиснику може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Обставина, яка обтяжує покарання — вчинення кримінального правопорушення особою, яка перебуває у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також