За торгівлю наркотиками і психотропами троє жителів Сарненщини постануть перед судом

565 0

Ми у соцмережах:

За торгівлю наркотиками і психотропами троє жителів Сарненщини постануть перед судом

Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, у якому фігурують жителі міста Сарни. Вони організували злочинну групу і через свою діяльність можуть понести відповідальність за ч. 3 ст. 307, ч.1 ст.306 КК України.

 Досудовим розслідуванням, яке проводилось слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури та оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань ДСР Національної поліції України встановлено, що двоє чоловіків віком 45 та 37 років та 35 – річна жінка здійснювали торгівлю наркотичними засобами та психотропними речовинами. Отримані від протиправної діяльності кошти в сумі понад 1 млн. грн. зловмисники використали для продовження своєї злочинної діяльності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних речовин.

В ході досудового розслідування було вилучено 216,693 г особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також