За ґрати убивця потрапить на дванадцять років

1309 0

Ми у соцмережах:

За ґрати убивця потрапить на дванадцять років

Такий строк отримав 30-річний Віктор Мельничук, обвинувачений у вчиненні умисного вбивства молодої жінки, з якою мав близькі відносини упродовж декількох років.

Ця трагічна подія трапилася 6 серпня 2015 року. Чоловік перебуваючи біля високовольтного стовпа, що розміщений у полі на території Великоомелянської сільської ради Рівненського району, умисно наніс потерпілій Вікторія три удари сокирою в голову. Від отриманих ударів жінка померла на місці.  

 

Ще 18 лютого 2019 року у Рівненському  міському суді було оголошено вирок у цьому кримінальному провадженні. Віктора суд визнав винуватим в умисному вбивстві та призначив покарання - 12 років  позбавлення волі. А також постановив стягнути з обвинуваченого на користь потерпілої - мами вбитої Вікторії - 84428,18 гривень у відшкодування матеріальної шкоди та 1 000 000 гривень у відшкодування моральної шкоди.

2019-12-09-22.jpg

 

Предметом розгляду в Рівненському апеляційному суді стала апеляційна скарга обвинуваченого, який під час судового розгляду змінив свої позовні вимоги і просив вирок місцевого суду скасувати та призначити новий розгляд у суді першої інстанції. Переконував суд у необхідності повторного дослідження обставин кримінального провадження. Крім того, увагу колегії суддів акцентував на порушеннях, нібито допущених під час досудового розслідування та судового провадження.

 

2019-12-09-11.jpg

Пресслужба Рівненського апеляційного суду повідомила РВ, що апеляційну скаргу обвинуваченого залишив без задоволення. Колегія суддів погоджується з висновком місцевого суду про те, що обвинувачений є особою з підвищеним ступенем небезпечності для суспільства і визнає обґрунтованим висновок про необхідність та достатність призначеного обвинуваченому Віктору покарання за вчинений злочин – у виді 12 років позбавлення волі.



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також