Японські годинники ORIENT

1004 0

Ми у соцмережах:

Японські годинники ORIENT

Всесвітньо відомі японські годинники "Orient" випускає фірма-виробник "Orient Watch Co Ltd.", заснована ще 1950 р. в Токіо. Раніше вона носила назву Тета Equipment Co. Загальна історія, якою можуть похвалитися годинник "Orient" (Orient clock) починається у 1901 році, з заснування годинниковим майстром Йошидой Шогоро свого брендового магазину в Токіо.

Ще у Радянському Союзі наручний годинник бренду "Orient" вважалися справжнім надбанням і приналежністю до певної еліти. В наші дні ж наручний годинник "Orient" - популярна зарубіжна марка годинників. Ціна на такі наручний годинник цілком доступна середньому покупцю, а за ці гроші він може для себе дозволити дійсно якісні надійні годинник! Ось тільки один приклад, чому саме ручні годинники "Orient" є дуже вигідним і якісним придбанням: наручний годинник з індикатором запасу ходу здавна були привілеєм для швейцарських брендів, і ціни на моделі з такою можливістю були на рівні 1500 доларів. Подібні ж механічні годинники "Orient" коштують у кілька разів дешевше при тих же можливості. Різниця щодо ціни та якості в наявності. "Orient" виробляє свої наручний годинник повністю сам: від дизайну до корпусів. Сьогодні крім механічних, випускаються також і кварцові годинники. Асортимент дуже широкий, який можно подивитись на сайті https://deka.ua/orient/ – це і спортивні годинник, і кварцові годинники, настінні годинники та багато інших.

На японському ринку йдуть на продаж дуже високо якісні і дорогі годинники "Orient" (з цінами до 7000 доларів), як наприклад "Royal Orient". Поза Японії практично неможливо купити годинник цієї марки. У всьому іншому світі продаються японські годинники "Orient" більш доступного цінового діапазону, а також відмінної якості.

Характерні риси, якими відрізняються механічні годинники "Orient": корпус із сталевою або гальванічним покриттям, сапфірове або мінеральне скло, захист від води до 100 метрів глибини, автозаводимий механізм. Точністю ж ходу і загальної надійністю кварцові годинники, настінні годинники, і механічні годинники "Orient" всесвітньо відомі!

Нікого вже не здивувати величезною кількістю вироблених компанією годин – це і кварцові годинники, настінні годинники, ручні годинники, спортивні годинник, електронні годинники, годинник з харчуванням на сонячних акумуляторах. Але крім цього "Orient" ще й виконує замовлення відомих будинків моди і дизайнерів :

• "Michiko London";

• Town & Country";

• Marie Claire".

Це цінний досвід дизайнерів "Orient", які далі вводять в життя свої думки і фантазії і створюють неповторні ручні годинники "Orient". І їх витвір колекції Automatic і Quartz, не залишать байдужим ні одного скептика або критика.

Нові моделі "Orient", як і наручний годинник "Orient" минулих років, це справжні предмети розкоші, хоч вони і виглядають скромненько, але відразу підкорюють своєю вишуканою ексклюзивністью.

Наручний годинник "Orient" з колекції “Automatic” задовільнять найвибагливішого покупця. Корпус і браслети з найкращої сталі, відтіняє своїм м'яким блиском витончений витвір дизайну, прекрасно налаштовані й налагоджені механізми, плавні лінії, створюють відчуття єдиного злиття корпуса та браслета.

Також компанія "Orient" виробляє настінні годинники з різних матеріалів з пластику, металу, деревини. Різні моделі можуть бути оснащені музичним супроводом, маятником та іншими зручними функціями. Все це відомо в світі як "Orient Clock" . Механізми фірми "Orient" вважаються одними з найнадійніших у світі. Всім відомо, що "Orient "– це надійні годинник. Довгий термін служби годин – це не тільки стан механізму, а і якість зовнішнього вигляду годин. Більшість нових моделей "Orient" виготовляються з якісної нержавіючої сталі, її характеристики та особлива технологія нанесення покриття дають гарантію на нестаріючий зовнішній вигляд годинника ще багато років. Браслети з тієї ж нержавіючої сталі міцні, надійні і зручні. Всі наручний годинник компанії, навіть спортивні годинники, оснащені такими якісними браслетами. Достатньо всього одного натискання щоб застебнути або розстебнути їх. Але сама по собі хитромудра застібка не розкриється – власники годинника "Orient" можуть про це не турбуватися.

Надійно захистять споживача від усіляких підробок наклейки-голограми "Orient", що розміщуються на продукції. Логотипи на задніх кришках годин, на браслетах, індивідуальні номери – ними захищено все.

При уявній зовнішній скромності та відносній дешевизні, японські годинники часто приховують у середині себе механізми з дуже складною механікою. Наприклад, можна виділити автоматичну шедевр “World Timer” - її унікальний механізм FA-02 дозволить завжди бути вкурсі поточного часу всіх світових поясів.Нью-Йорк, Париж, Рим, Каїр - 24 найбільших міста будуть доступні на цих годинниках Це дозволяють 2-а кільця, що оперізують циферблат. На зовнішньому є назви міст; на внутрішньому – шкала в 24 години. Після встановлення часу кільцями щодо Токіо, механізм годинника автоматично буде обертає внутрішнє кільце на добу на 1-н оборот, що і буде вказувати правильний час по всьому світу.

Любителів складної механіки ці години порадують ще двома важливими і цікавими функціями – у них є вказівник резерву ходу (на скільки ще залишилося заводу пружини) і стрілочний календар.

Модель годинника Multi Eyes використовує автоматику механізму "Orient" 46J50, чия точність і надійність вже добре зарекомендувала його серед годинникарів-професіоналів. Тут є індикатор резерву ходу, є стрілочний покажчик дати, бічна секундна стрілки, що разом робить дуже насиченим циферблат годинника. З нержавіючої сталі виконаний бочкоподібний корпус із захисними виступами вельми оригінальної форми, а браслет укомплектований метеликом-застібкою. Є кілька колірних варіантів виду циферблата, часові мітки можуть бути арабськими цифрами або індексами. Найпростіша з механічних новинок - Monthly Calendar. Її механізм 46N40 дозволяє обертанням головки виставляти два кільця, оточуючих циферблат, так, що вони показують календар на будь-який місяць в році.

Кварцові годинники на механізмах UBBL, UBBK, і SZAS не поступаються своїм родичам з автоматичних і механічних колекцій. Ці механізми відомі з колекції Pair dress, і широко популярні, особливо коли у колекції з'явилися моделі з покриттям жовто-чорного кольору (золото/карбід титану). Зараз багато брендів використовують подібну комбінацію колірного оформлення корпусу, але саме "Orient" був тут першим, і має кращу технологію нанесення золото-титанового покриття.

Нові кварцові моделі відрізняються позолоченими сталевими корпусами з прямокутною формою. В таких годинах чорні циферблати з однією великою позначкою біля позначки "12 годин". Такі наручний годинник, безсумнівно підійдуть захопленим людям. На сильною чоловічій руці вони будуть добре виглядати. Витончений браслет-доріжка доповнить це враження. Це годинник для любителів прямокутних форм наручних годинників, що відображають сучасні впливу в годинникової моди. Чіткість їх ліній посилює відчуття чіткості і цілісності характеру власника годин.

Годинник з шкіряними ремінцями, як показують багато виставки, знаходять в світі все більшу популярність. Іспанські дизайнери розробили модель серії SZAS спеціально для відображення цієї тенденції в годинникової моди. Рідкісні вирізи по обох сторонах корпусу зроблені для створення враження гармонійності, витонченості, елегантності. Різні колірні оформлення циферблатів цілком гармоніюють з щільним і зручним ремінцем, з чітким цифр і мітках людині легко визначити час. Є й додаткові можливості, наприклад індикація дати знизу циферблата. "Orient" для виготовлення ремінців до своїх наручним годинником використовує виключно високоякісну шкіру тонкої вичинки. Такі моделі вже успішно продаються в Іспанії та Італії.

Компанія "Orient", є одним з провідних виробників годинників у світі. Вона знаходиться постійно в роботі над новими моделями і збільшенням асортименту. Кожен зразок доводиться до досконалості – спортивні годинник це, ділові, або настінні годинники "Orient". У будь-якому випадку, купуючи годинник "Orient", ви будете задоволені отриманим ексклюзивністю та унікальністю, надійністю і точністю. Кожен екземпляр годинника "Orient" – це як рідкісне твір мистецтва по своєму дизайну, і як вінець наукового прогресу по тонкощі і надійності свого механізму. Вони бувають такі різні - класичні і настінні годинники "Orient", брутальні і елегантні, консервативні і ультрасучасні – все припадуть до смаку своєму покупцеві, чоловікові або жінці, що бажає бути у центрі уваги. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також