Як виглядають кабінети рівненських посадовців після ремонтів

2626 0

Ми у соцмережах:

Як виглядають кабінети рівненських посадовців після ремонтів

На вулиці уже темно, а будівельники продовжують працювати біля будівлі на вулиці Лермонтова,6 – там, де працює кілька міських управлінь, зокрема архітектури та недавно створене управління стратегічного розвитку та інвестицій.

Парадний вхід до будівлі зачинено: і відвідувачі, і чиновники заходять з двору. І одразу потрапляють у внутрішній ремонт.

На першому поверсі роблять «відкритий» вхід. А також тут запланована "Майстерня міста", яку заступник міського голови Віталій Герман називає залою ідей, бо саме там, у планах, будуть збиратися міські архітектори, IT-спеціалісти чи інші фахівці для обговорення розвитку Рівного.

Мовляв, у таких умовах думати про розвиток буде краще, аніж у по-радянському облаштованих приміщеннях.

У чотириповерховій будівлі частково ремонт було зроблено і на інших поверхах. Так, по-сучасному виглядає міська інспекція архітектурно-будівельного контролю.

Не гірше - міське управління архітектури та будівництва.

Стильно облаштований кабінет міського архітектора, посада якого понад два роки – після смерті Сергія Семенця – вакантна.

Навпроти – у схожих тонах зроблено кабінет заступника міського голови Віталія Германа, якому підпорядковане управління містобудування та архітектури.

Біля столу заступника – карта Рівного під склом.

А за столом – шафи з книгами та… одягом.

Віталій Герман жартома зазначає, що у нього у кабінеті місця більше аніж вдома, тому і тримає на всі випадки випрасувані костюми та сорочки на роботі.

Останнє, що зробили на Лермонтова, - ремонт в управлінні стратегічного розвитку та інвестицій, яке очолив Сергій Гемберг.

У п.Гемберга, наголошують у міськраді, немає власного кабінету. Працює він зі своїми підлеглими не лише в одному просторі, а й за одним столом.

Втім, є кімната для таємних нарад, в якій можна провести перемовини без зайвих слухачів. 

На ремонт на Лермонтова,6, зазначимо, з міського бюджету піде сім мільйонів гривень. Тендер на роботи провели навесні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також