У драмтеатрі феєрично завершився ювілейний ХХ сезон FashionTime (ФОТО)

17457 0

Ми у соцмережах:

У драмтеатрі феєрично завершився ювілейний ХХ сезон FashionTime (ФОТО)

Цього року відбулася рівно двадцята за рахунком наймодніша подія сезону FashionTime. Проходила вона у новій локації - Рівненському драм-театрі, і не дарма, адже заклад теж святкує ювілей – 80-річчя. Тому в показах брали участь не лише моделі, а й актори.

Цього року до організації святкування ювілею FashionTime підійшли нестандартно. Гості свята мали змогу поспілкуватися спершу у неформальній обстановці за келихом Marengo, що виступив одним зі спонсорів дійства. Щоправда, заявлений організаторами фуршет був платним. Тож смаколики здебільшого так і залишились на накритих столах.

Зате не могли не порадувати фотозони. Можна було сфотографуватися біля банера FashionTime, на якому зображена модель ARTmodels Каріна Карпова в дуеті з актором драм-театру Давидом Стеблюком.

Ще одна фотозона була поряд з оформленням та картинами віж арт-платформи «Antik». Тут можна було приміряти чудові пальта сміливого бренду Вікторії Жилкової «VZ», котра й сама була присутня на дійстві. І сфотографуватися в цих пальто в Олександра Майструка. Коли ще пощастить потрапити в камеру відомого фотографа?

Відкривали показ моделі-тінейджери агенції ARTmodels. На події були представлені нові колекції відомих брендів AndreTan, LD Women, Royal Dress,Valencia&Olga Pashinska, Ірини Ковальчук та Юлії Ковальчук. Свої колекційні моделі презентували бренд Meinew, етно-одяг Ладомирія і дизайнерка Яна Янковська. Гостей розважав своїм неповторним глибоким голосом співак Назарій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також