Як називається кофта з капюшоном: все про худі

282 0

Ми у соцмережах:

Як називається кофта з капюшоном: все про худі

Попри те, що худі жіночі дуже популярні в азійських країнах, з’явилися вони аж ніяк не там. Творцями цього різновиду кофт є американські дизайнери-експериментатори, котрі десь у 30-х роках шукали і створили зручне вбрання для нижчого класу, в якому було б зручно та тепло працювати. Цю річ швидко підхопили представники хіп-хоп і реп-культури через зручний фасон, вільний крій і можливість ховати обличчя завдяки глибокому капюшону. А вже від них світ дізнався, що це таке - худі.

Отже, що таке худі й з чим носити їх сьогодні - детальніше в огляді від стилістів інтернет-магазину Issaplus.

Чим відрізняється худі від толстовки?

Худі це - різновид кофти із трикотажу. Як виглядає худі: має капюшон та зазвичай спереду велику цільну кишеню, не оздоблена ніякими застібками. І в цьому його глобальна відмінність від толстовки, яка завжди оснащена блискавкою.

Навіть жіночі худі мають практичний вільний фасон - подовжений, класичний чи вкорочений - класно сідають на будь-яку фігуру. Також можуть бути утепленими футером, байкою, флісом, бувають їх повністю шиють зі шерпи. Такі можуть навіть замінити верхній одяг у прохолодну погоду.

Часто кофти худі жіночі є ще й інструментом для самовираження, чому сприяють принти, цікаві деталі, брутальні маскулінні моделі. Або ж, навпаки, яскраві, кольорові й веселі.

З чим носити худі?

Першими спадають на думку - лосини жіночі. Контраст - об’ємний верх та обтислий низ - додає стрункості. Крім того, подовжена річ приховає стегна, раптом вам не подобається їх демонструвати.

Класні луки виходять зі жіночними спідницями, сукнями у білизняному стилі, плісе, олівці, міні. Тут контрастують текстури, виглядає дуже сексі.

Із шортами - гра на довжині. Теж дуже кльове поєднання. Шорти можуть бути класичними, широкими, велосипедками, бермудами, які завгодно.

З куртками - косухами, бомберами, джинсовими. От тільки їхній розмір має бути відповідним, щоб ви не виглядали та не відчували себе салямі, затиснутою сіткою-обгорткою.

Й, звісно, класика - джинси. Будь-які. Щоб ви не звали - усе так. Головне, щоб ви собі подобалися.

Дуже стильно виглядає мікс класичних штанів/палаццо і кофти з капюшоном жіночої. Така еклектика дуже пасує струнким дівчатам.

Із сорочкою. Як носити худі в такому випадку. По-перше, сорочина має бути довша за кофтину, тоді вона надягається під низ, просто виглядаючи собі. Щоб додати хуліганських ноток, її можна надягти зверху, спробуйте. Такий бунтарський хід притягатиме усі погляди.

З пальтом, тренчем. Та сама історія - під, або накинути зверху на плечі.

Як гарно скласти худі?

Оскільки річ велика та звертає на себе увагу, краще коли вона не матиме пом’ятостей, заломів та розтягнень. Запобігти цьому може правильне зберігання. Можна підвісити на вішак .Краще гарно скласти полицю - для виробу добре й збереже місце у шафі.

Варіанти складання:

1. Розкладіть одежину на поверхні та розправте усі деталі. Рукави викладіть вздовж бічних швів, а капюшон згорніть вдвічі до лінії плеча. Ліву і праву частини заверніть по вертикалі до умовної середини, так, щоб рукави сховались всередину. Далі складіть навпіл чи двічі. Якщо пакуєте валізи, можна скрутити у валик. Так виріб не помнеться у дорозі.

2. Коли немає поверхні, якою можна було б скористатися, спробуйте інший спосіб. Візьміть річ до себе спиною, складіть ліву і праву частини дзеркально, рукави викладіть вздовж зовнішнього шва. Капюшон згорніть навпіл, потягніть до низу. Складіть річ удвоє. За потреби - ще раз.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також