Вкрав велосипед і на ньому обікрав три магазини

1543 0

Ми у соцмережах:

Вкрав велосипед і на ньому обікрав три магазини

У Дубно впіймали крадія-рецидивіста, який встиг обікрасти три торгових заклади. Розжився готівкою і харчами, пересувався велосипедом, який теж украв.

 У слідчому ізоляторі перебуває 29-річний раніше судимий зловмисник, який у квітні встиг скоїти у Дубно три крадіжки з магазинів. Учора, 22 квітня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі та після звільнення перебував під адміністративним наглядом, правила якого порушував неодноразово та притягувався до відповідальності.

Однак, маючи вже здобутий «досвід» у вчиненні крадіжок, продовжив "вдосконалювати" набуті навички.

 Так, четвертого квітня близько шостої ранку він проник та обікрав магазин на вулиці Миколи Лисенка, незаконно заволодівши грошовими коштами, а вже 13 квітня навідався на вулицю Михайла Грушевського, де із торгового закладу прихопив із собою харчі і шоколад на загальну суму 500 гривень. 

Наступним об’єктом злочину знову став міні-маркет на вулиці Миколи Лисенка. Зловмисник 21 квітня близько 05:00, пошкодивши ролети на вхідних дверях, проник усередину та привласнив із каси 320 гривень. А до місця злочину дістався ще й на викраденому велосипеді, який не встиг забрати, адже був помічений працівниками охорони. 

За результатами проведених слідчих дій та розшукових заходів поліцейські оперативно затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дубенського відділу поліції повідомили йому про підозру у вчинених крадіжках із проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 КК України. Відповідно до ухвали суду тепер підозрюваний перебуватиме під вартою.

Наразі тривають слідчі дії відносно вчиненої ним крадіжки велосипеда.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також