Вілен Крижов повернувся додому і буде захисником рівненських баскетболістів

902 0

Ми у соцмережах:

Вілент Крижов і президент БК Рівне

Уродженець нашого міста та вихованець рівненського баскетболу Вілен Крижов вперше одягне форму БК “Рівне”.

Народився Вілен Крижов 16 липня 1999 року у Рівному. З четвертого класу почав займатися баскетболом в ОСДЮСШОР. Його першим тренером став Анатолій Колот. Будучи школярем молодого та перспективного гравця залучили до тренувань, а згодом і матчів тодішньої дорослої команди БК-93, за яку Вілен Крижов дебютував в дорослому професійному баскетболі. Через хворобу гравець не міг продовжити кар’єру. На час лікування та відновлення цілий рік залишався без улюбленої гри. В перший рік створення БК “Рівне” Вілен Крижов тренувався з командою, і міг дебютувати в її складі ще тоді. Але, пріоритетом став вступ до “Львівської Політехніки”. Під час навчання баскетболіст виступав у Вищій лізі Чемпіонату України за однойменну команду з міста Лева. Закінчивши університет, Вілен Крижов повернувся до рідного міста, де його радо прийняли в рідному клубі.

Сам Вілен розповідає, що у “Львівській Політехніці” мав багато ігрового часу, що дозволило відновитися після травми та набрати фізичні кондиції, спортивну форму та покращити майстерність. Щоправда, у тій команді він грав захисника-розігруючого “першого номера”. Натомість, у Рівному тренери розраховують на нього на позиції захисника “другого номера”.

Нагадаємо, що за літнє міжсезоння склад жіночої команди БК “Рівне” залишився незмінним з минулого чемпіонату. Натомість, у “чоловіків”, наше місто з різних причин покинули Андрій Калашніков, Євген Коровяков та Ілля Жуковський. На їх місце прийшли Артем Водолазський, Вілен Крижов та Августин Козанчук. Дебют новачків в офіційних матчах за БК “Рівне” запланований вже найближчих вихідних, в перших іграх команди у Вищій лізі Чемпіонату України, повідомляє пресслужба БК Рівне..

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також