Відкрили новий залізничний рейс до Варшави

1557 0

Ми у соцмережах:

Відкрили новий залізничний рейс до Варшави

Маршрут організовано через станцію Рава-Руська.

До Рави-Руської пасажирів зі Львова, Івано-Франківська, Стрия, Коломиї, Калуша, Брюховичів та Жовкви везе по колії ширини 1520 мм сучасний дизель-поїзд українського виробництва з доступом до Wi-Fi через Starlink.

На станції Рава-Руська пасажири здійснюють пересадку на поїзд польського перевізника SKPL європейської колії (1435 мм) і можуть доїхати до Любліна або Варшави.

За рейс в одному напрямку обидва поїзди можуть перевезти близько 200 пасажирів. У пропозиції місця 1-го та 2-го класу.


- У березні за дорученням президента України Володимира Зеленського розпочали реалізацію проєкту із запуску нового поїзда до Варшави через Рава-Руську. І сьогодні ми запускаємо цей поїзд. Розвиток комфортних пересадкових маршрутів дозволяє збільшувати пропозицію. Ефективність такої логістики довів маршрут Київ — Хелм — Варшава, який має майже 100% населеність. Сподіваємося, що нові поїзди Львів — Рава-Руська — Варшава не будуть винятком. На рейси першого тижня цього поїзда вже продано 70% запропонованих квитків. Дякуємо нашим пасажирам, які обрали для подорожі цей новий маршрут. У найближчих планах міжнародний поїзд Чоп — Прага, а також працюємо над маршрутом Перемишль — Берлін, — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Час у дорозі від Львова до Варшави становить близько 9 годин, вартість — від 1188 гривень.
Квитки на всі рейси доступні для придбання в застосунку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та касах вокзалів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також