Від велосипедів до підгузків: яку «гуманітарку» привезли до Рівного з Баварії

1446 0

Ми у соцмережах:

Від велосипедів до підгузків: яку «гуманітарку» привезли до Рівного з Баварії

Це допомога для Центральної міської лікарні та Департаменту соціальної політики.

Як розповіли у міській раді Рівного, черговий вантаж надійшов до нашого міста від німецького товариства “Гуманітарна допомога Україні з Баварії”.

Зокрема, серед вантажу — ультразвукові прилади, прилади для проведення ендоскопічного дослідження, лікарняні ліжка, приліжкові тумби, лікувальна кушетка, принтери, інвалідні візки та туалетні крісла, дитячий та дорослий одяг, шкільне приладдя з аксесуарами, велосипеди, пожежне обладнання, підгузки, гігієна, лампи та іграшки, постільна білизна, медичні вироби, захисні халати та маски, тощо.
 
- Вже найближчим часом усі ці речі надаватимуть допомогу та рятуватимуть життя в медичній установі, а також будуть передані тим категоріям населення, які максимально потребують соціального захисту, - кажуть в міськраді.
 
 
Багатотонна допомога від німецьких партнерів надходить у Рівне уже не вперше. Товариство “Гуманітарна допомога Україні з Баварії” на чолі з паном Антоном Вільдом допомагають соціальній та медичній сфері нашої громади багато років поспіль. Розпочали робити це ще до початку повномасштабного вторгнення, а після 24 лютого 2022 року максимально активізували свою гуманітарну місію.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також