Карпати для всієї родини: відпочинок на осінніх канікулах

385 0

Ми у соцмережах:

Карпати для всієї родини: відпочинок на осінніх канікулах

На сьогодні Карпати залишаються найкращим регіоном в Україні для відпочинку з дітьми — серед широких гірських просторів та свіжого повітря активна дитина чудово почуватиметься і знайде чим зайнятися. Крім того, тут є безліч різних зоопарків і ферм, а також інших розваг, які будуть цікаві для наймолодших гостей.

Багато екскурсій, куди поїхати з дитиною, пропонує мережа «Відпочинок 365», яка володіє готелями у Ворохті та Трускавці. Наприклад, із Трускавця проходить екскурсія на найбільшу овечу ферму в Україні «Меринос-Захід», де мешкає понад 2,5 тис. овець різних порід. Також на цій екскурсії гостей завозять до зоопарку «Лімпопо», де мешкають найрізноманітніші тварини з усіх куточків світу — мавпи, верблюди, павичі та інші. Крім прогулянки зоопарком, для малюка можна замовити катання на поні чи віслюку, а також відвідати каруселі та майданчик для ігор.

Ще одне місце, де можна відпочити з дітьми поблизу Трускавця, — «Петрова пасіка». Засновник пасіки, Петро Дмитрович, присвятив розведенню бджіл понад 14 років. Тут можна оглянути вулики, серед них — скляний вулик, у якому життя бджіл видно наскрізь, а також скуштувати мед. Також на відпочинку в Карпатах можна зайнятися риболовлею.

Другий великий курорт, що підходить для сімейного туризму, — Ворохта. Клієнти готелю «Ворохта» з дітьми можуть відвідати найбільший курорт Карпат — Буковель. Тут можна відвідати канатно-крісельну дорогу, з якої видно весь курорт та навколишні гори.

Наступна серед пам’яток, через які проходить екскурсія, — музей «Перевернута хата». Унікальність цього музею — на відміну від інших подібних будинків, «Перевернута хата» перевернута в буквальному значенні цього слова. Столи, стільці та килими розміщені просто на стелі, а ввійти до хати можна через дах.

Найцікавіша локація, куди поїхати з дитиною в Буковелі, — етнічний парк «Гуцул Ленд». Тут є зоопарк, де можна погодувати тварин і погладити їх. Також можна відвідати реконструйовані старовинні будинки, де можна не просто подивитися на речі народного побуту, а й доторкнутися до них і спробувати ними скористатися — такий музей однозначно буде цікавішим для дітей, ніж класичні колекції старовинних речей, які ретельно оберігаються від відвідувачів.

Ще один курорт, що підходить для сімейного відпочинку, — Берегове. Встигнувши поїхати сюди до настання холодів, ви можете закрити купальний сезон на мажорній ноті. Берегове славиться унікальними джерелами термальних вод — лікувальних вод, що піднімаються на поверхню з підземних районів вулканічної активності, зберігаючи високу температуру. Отже, навіть восени купатися тут цілком комфортно.

Крім екскурсій, мережа «Відпочинок 365» пропонує низку інших активностей, зокрема для дітей. Наприклад, якщо ви вирішили відпочити з дітьми у Ворохті, ви можете замовити кінні прогулянки, доступні для малюків від п’яти років. Готель забезпечує послуги інструктора та необхідне спорядження, таке як шоломи. Крім того, перед кінною прогулянкою можна відвідати мінікурси катання на конях.

Тури до Трускавця та Ворохти дають можливість спланувати відпочинок не тільки цікаво та насичено, а й вигідно. Деякі екскурсії, особливо піші активи в гори, обходяться практично безкоштовно — готель забезпечує пайки, трансфер і послуги екскурсовода. Отже, доплачувати доводиться за платні визначні пам’ятки та за обіди в кафе на деяких маршрутах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також