«Верес» винен ексгравцю зарплату, хоча таксиста у Рівному він не бив

997 0

Ми у соцмережах:

«Верес» винен ексгравцю зарплату, хоча таксиста у Рівному він не бив

Колишній півзахисник рівненських футболістів Антон Котляр вважає, що справа в конфлікті з таксистом, який стався у Рівному.

Колишній гравець київського «Динамо» та «Вереса» Антон Котляр розповів в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол», що рівненський клуб винен йому одну зарплатню.

– У серпні 2018 року Ви опинилися в епіцентрі резонансної справи. ЗМІ повідомили, що Ви разом із Віктором Барабашем та Дмитром Заїкіним побили таксиста у Рівному. Що це була за ситуація?

– Таксиста ніхто не бив та не ображав. Був момент, коли потрібно було викликати таксі вночі та поїхати вже відпочивати. Ми поговорили на підвищених тонах, водій нас не зрозумів. Завелася суєта, але ніхто нікого не бив.

– Що взагалі стало причиною конфлікту?

– Писали, що ми відмовилися платити. Насправді коли ми сіли у машину, то одразу розплатилися наперед. Скажу чесно, конфлікт виник через те, що хлопці говорили: «Поїхали на базу», а я говорив: «Поїхали ще у магазин». Водій сказав: «Ви не визначилися, виходьте з машини». Він мене витягнув із машини за шкірку. Ну, пацани, звичайно ж, не стояли. Що за… Вочевидь, таксист натиснув на кнопку, і нас прийняли.

– Ви були у нетверезому стані?

– Ми ж щиро розмовляємо, правильно? Тоді ми після якоїсь гри сиділи в клубі.

– Чим для вас завершилася ця історія?

– Водій таксі забрав свою заяву з поліції. Ми усі втрьох у медіа попросили вибачення перед клубом. Я визнав, що був неправий.

– Протягом вашої кар’єри були клуби, які із вами до кінця не розрахувалися?

– Єдиний клуб, який до кінця не розрахувався, це «Верес». Одну зарплату Олексій Хахльов мені не віддав. Можливо, до цього призвела ситуація із таксистом. Я образи не тримаю й все розумію. 1000 доларів – це не така велика сума. 

- Говорять, що протягом вашої кар’єри були періоди, коли ви зловживали алкоголем. Це правда?

– Так, бували моменти, коли я собі дозволяв трохи більше, аніж можна. Хотілося розслабитися, але все потрібно робити в міру. Якщо ти дієш не за правилами, то і футбол тебе б’є не за правилами.

– Коли це бувало?

– Це я міг собі дозволити, коли був вже у Вересі в Другій лізі. Хоча я нічого не досяг у житті, але міг собі дозволити ресторани або щось типу того.

– Зараз ви продовжуєте випивати?

– Зараз це не продовжується. Ситуація у Рівному стала для мене великим уроком. Сьогодні я можу посидіти в компанії, пограти у PlayStation. Зараз я часто граю, як Мілевський – не в футбол, а на приставці PlayStation.

Читайте також: Таксиста у Рівному побили футболісти Вереса

Котляр знову гравець "Вереса"

Котляр та Заїкін – більше не гравці «Вереса»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також