«Верес» у Туреччині здолав узбеків

512 0

Ми у соцмережах:

«Верес» у Туреччині здолав узбеків

Рівненський Верес забив два м'ячі у ворота узбецького АГМК та здобув другу перемогу на зимових зборах у Туреччині. Верес - АГМК - 2:1 (1:0)

Для рівнян матч проти узбецького клубу став п‘ятим на зборах у Туреччині. Раніше червоно-чорні обіграли північномакедонську Бреру - 3:2 і тричі зіграли унічию: зі словацьким ВіОном і данським Люнгбю - 0:0, а також з чеським Яблонцем - 2:2.

Сьогодні підопічні Олега Шандрука першими створили гольову атаку. Після подачі з кутового головою пробивав Василь Курко - над поперечиною.

Згодом Марко Мрвальєвич зіграв на випередження проти голкіпера АГМК, проте не зміг обробити мʼяча і змарнував шанс.

Зрештою кількість Верес перетворив на якість. Після навісної передачі від Віталія Дахновського з лівого флангу Марко Мрвальєвич віддав коротку передачу на Дмитра Шастала і той впевнено переграв голкіпера! Перший гол новачка у червоно-чорній футболці.

Практично одразу міг подвоїти перевагу Марко Мрвальєвич, але заліз у оффсайд.

До перерви Верес продовжував домінувати. Після розіграшу штрафного удару Віталій обробив мʼяча та пробивав через себе - невлучно.

Після перерви турецький арбітр проігнорував падіння у штрафному майданчику Владислава Шарая.

Узбецький клуб зумів витримати удар і реалізував одну з рідкісних контратак.

Втім, Верес знову зумів вийти вперед. Після надзвичайно хорошої індивідуальної гри від Дмитра Годі та удару по воротах Микола Гайдучик зіграв на добиванні - 2:1, повідомляє інформаційна служба Вереса. 

У неділю, 11-го лютого, рівняни планують зіграти спаринг проти чеської Сігми. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також