«Верес» без бразильців розпочав підготовку до другої частини сезону і незабаром покине Україну

1366 0

Ми у соцмережах:

«Верес» без бразильців розпочав підготовку до другої частини сезону і незабаром покине Україну

Футболісти рівненського Вереса повертаються до тренувань. Червоно-чорні вперше в новому році знову зібралися разом у Рівному на стадіоні Авангард. За виключенням бразильців Жуліо Сезара та Яго Сікейри. Вони повернуться у розташування команди на початку наступного тижня.

Упродовж двох наступних днів червоно-чорні пройдуть необхідне медичне обстеження і розпочнуть тренувальний процес. Перший етап підготовки пройде у Рівному. А 20-го січня Верес вирушить на збори до Туреччини. 

Про емоції від першого заняття - гравці та тренер розповіли інформаційній службі клубу.

Голкіпер Богдан Когут різдвяно-новорічні свята провів з родиною: вдома у Львові та у польському Кракові.

- Підтримував форму індивідуально, жодного зайвого кілограма не додалося. Перед першим тренуванням команді представили новий тренерський штаб. Але ми й раніше були знайомі майже з усіма - тому тут все добре. Маємо бути єдиним цілим, щоб досягати поставлених задач у другій частині сезону, - сказав Богдан Когут.

Василь Курко відпочивав з родиною у Рівному.

- Усю заплановану тренерським штабом індивідуальну роботу виконав відсотків на 70-80. Можливо, один кілограм максимум набрав. Але зараз це все швидко зганятимемо. Потрібно працювати над собою і результати прийдуть, - поділився враженнями Василь Курко.

Сьогоднішнє тренування стало для команди першим під керівництвом нового головного тренера - Олега Шандрука.

- Після свят та відпочинку настрій в усіх завжди хороший. Хлопці заряджені на роботу. Загалом, особисто у мене канікул практично не було. Вирішував багато організаційних питань, працював над селекцією. Сьогодні попросив хлопців на сто відсотків викладатися на тренуваннях. Формула проста: як тренуємося - так граємо. Ми з першого туру маємо показати вболівальникам, що хочемо змінити турнірну ситуацію на краще. Працюватимемо три дні в одноразовому режимі. Потім буде тиждень роботи у режимі дворазових тренувань, - розповів головний тренер Олег Шандрук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також