Валютник Мартинов, визнаний винним у смерті двох жінок, оскаржує вирок суду

2383 0

Ми у соцмережах:

Валютник Мартинов, визнаний винним у смерті двох жінок, оскаржує вирок суду

Суд першої інстанції у листопаді визнав водія Володимира Мартинова винним у спричиненні ДТП з двома загиблими і засудив до восьми років тюрми.

Строк почали рахувати з моменту затримання чоловіка 4-го листопада 2017-го року. Згідно з рішенням суду, Володимир Мартинов має заплатити родичам загиблих 500 тисяч гривень моральної шкоди на додачу до вже компенсованих 250-ти тисяч, повідомляє UA: Рівне.

Після дослідження доказів Рівненський районний суд підтвердив, що на пішохідному переході в селі Біла Криниця саме Мартинов збив на смерть двох жінок, які переходили дорогу на дозволене для них зелене світло. Після удару водій не зупинився. Позашляховик "БМВ Х5" патрульні виявили у той же вечір біля зоопарку. Вміст алкоголю в крові водія, за підсумком освідування, перевищував норму в десять разів. Чоловік свою вину визнав.

Зараз він в Рівненському апеляційному суді він оскаржує вирок. Скаржиться, що має поганий стан здоров'я і потребує хірургічного втручання. Він вважає 8 років за гратами занадто суворим та просить зменшити термін до 5 років з позбавленням права керувати авто на 3 роки. Додав, що частково вже відшкодував моральну шкоду.

Прокурорка та сторона потерпілих таку апеляцію заперечують.

Читайте також За смерть двох жінок валютник сидітиме у колонії 8 років


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також