«В українській політиці жінок має бути і буде більше!» — народний депутат України Віктор М’ялик

937 0

Ми у соцмережах:

«В українській політиці жінок має бути і буде більше!» — народний депутат України Віктор М’ялик

Велика група жінок із Рівненщини взяла участь у командно-тренувальних навчаннях жіночого десанту в рамках Жіночого руху партії «ЗА МАЙБУТНЄ», які наприкінці минулого тижня відбулися у Буковелі. Аби підтримати землячок, до заходу долучився народний депутат України, представник депутатської групи «ЗА МАЙБУТНЄ» у Верховній Раді Віктор М’ялик.

«Я, як батько шести дітей, як ніхто інший, розумію, що саме жінки створюють і будують суспільство. Тому сьогодні для нас важливо підтримати жінок, які мають долучитися до розбудови нашої держави, беручи участь у політичних процесах країни. Ми на Рівненщині будемо максимально сприяти участі жінок у політичному житті громади. Саме це я задекларував на нашій зустрічі, що відбулася за участі лідера партії Ігоря Палиці та моїх колег-депутатів», — наголосив Віктор М’ялик.

Спортивні навантаження, освітні лекції, мотиваційні курси та різноманітні командні активності — командно-тренувальне навчання пройшли понад 350 жінок зі всієї України. Це найактивніші представниці Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» зі всієї України. Вони є ініціативними депутатами, ефективними керівниками, лідерами громад.

«Це, можна сказати, мирна армія, яка чітко та скоординовано вміє вирішувати будь-які питання. Але не варто забувати, що і постояти за себе вона може!» — зазначила лідерка Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» Ірина Суслова.
Зустрівшись із представницями жіночої команди «ЗА МАЙБУТНЄ», Віктор М’ялик виступив із мотиваційною промовою, у якій підкреслив важливість ролі жінки в українській політиці та її прагнення до змін в Україні.

За його словами, нині в державі жіноче лідерство «на підйомі»: українські жінки все активніше займаються громадською діяльністю та стають лідерами суспільної думки. Десантниці Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» своєю активністю підтверджують готовність брати на себе відповідальність і доводять, що більше й частіше стають відповідальними не тільки за себе, своє життя і сім’ю, а й за життя громади та країни в цілому.

Варто зазначити, що жіночий рух «ЗА МАЙБУТНЄ» — найперший та найбільший в Україні. Це організація жінок, яка об’єднує понад 130000 прихильниць, 15000 учасниць та 1500 депутаток усіх рівнів. І з кожним днем до нього приєднується все більше талановитих, освічених і небайдужих українок.
                                                                                                                                             Галина Ковальчук


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також