Українське пиво з німецьким характером

584 0

Ми у соцмережах:

Українське пиво з німецьким характером

Zibert — марка українського пива, що належить компанії «Оболонь». Виробництво хмільного під цим брендом розпочалося у 2009 році. Маркетингова ідея ТМ Zibert побудована на тому, що зовнішній вигляд пляшки нового пива одразу має викликати прямі асоціації з німецьким пивом. З цією метою в дизайні етикетки використано еліпсоїдну рамку з геральдичним гербом і класичний готичний шрифт. Цей хід досяг мети. Багато покупців впевнено, що перед ними продукт німецького виробництва.

Це сприяло популярності нового продукту. При тому варто сказати, що пиво Зіберт справді не поступається німецьким маркам за якістю та органолептичними характеристиками. Воно вариться на сучасному німецькому обладнанні у суворій відповідності до Закону «Про чистоту пива», який баварські пивовари використовують ще з XVI століття.

Популярні сорти пива Зіберт

Торгова марка виготовляє кілька видів напоїв. Найпопулярніші:

  • Zibert Keller, 4,6%. Це класичне нефільтроване пиво лимонного кольору, з характерним для келербірів ароматом, у якому домінують ноти свіжого зерна, житнього хліба, конюшини та інших польових трав. Смак продовжує цю ж тему — відчуваються ноти зерна, молока, лимона, прянощів. Таке пиво найкраще розкриває смакові і ароматичні характеристики в широкому келиху зі злегка звуженою верхньою частиною.
  • Zibert Світле, 4,4%. Класичний світлий лагер, для виробництва якого закуповують спеціальні сорти хмелю з Німеччини. У виробництво їде український солод і фільтрована вода із власної свердловини пивоварні. Абсолютно прозоре пиво з солом'яним кольором має середньозернисту пінну шапку, яка утворює ніжне мереживо на стінках келиха. У чистому ароматі домінують солодові і трав'янисто-квіткові ноти. Напій має щільне тіло зі середньою карбонізацією. Смак солодовий, бісквітний, хлібний з легкою хмельовою гіркотою.
  • Zibert Weissbier, 5%. Це освітлене пшеничне пиво від українських пивоварів місцевим споживачам важко оцінити, так як вся продукція йде на експорт. Особливості виробництва — не менше 50% пшеничного солоду — пояснюють специфічну каламутність і білуватий відтінок. Напій при наливанні створює рясну піну кремового кольору. У букеті домінують зернові, бананові і пряні ноти. Тіло щільне, борошнисте. У смаку переважають хлібні ноти і відтінки в'яленої груші. Знавці рекомендують охолодити напій перед подачею.
  • Zibert Баварське, 5,6%. За стилем це пиво нагадує німецький Дортмундер. У нього більша початкова щільність, ніж у класичних світлих лагерів. У складі присутні не тільки традиційні інгредієнти. Також добавляють мальтозну патоку. Аромат — солодовий, хмільний з легкими винними нотами. Смак — хлібний, фруктовий, з хмільною гіркотою. Напій складе відмінну компанію сосискам братвурст.

Кожен варіант цікавий по-своєму. Купити пиво Зіберт можна у маркеті MAUDAU. Також в інтернет-магазині можна вибрати інше пиво українських виробників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також