У виправній колонії повісився засуджений: сам чи його вбили?

5589 0

Ми у соцмережах:

У виправній колонії повісився засуджений: сам чи його вбили?

Прокуратура області повідомила, що 4 лютого у Городищенській виправній колонії № 96 повісився засуджений, який перебував у камері сам. Чи це було доведення до самогубства чи умисне вбивство, скажуть згодом слідчі.

На місце події виїхали прокурори Рівненської місцевої прокуратури та керівництва прокуратури області, а також слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт.

Пресслужба прокуратури області повідомила, що за результатами огляду місця події ознак насильницької смерті не виявлено. Разом з тим, слідчі внесли відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях, за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 120 КК України (доведення до самогубства) та за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

З’ясовано, що засуджений раніше проходив лікування у спеціалізованій психіатричній лікарні.

На даний час у кримінальних провадженнях проводяться слідчі дії, з метою з’ясування усіх обставин події, у тому числі умов тримання засудженого, стану організації нагляду за ним з боку керівництва та працівників адміністрації установи. Хід досудового розслідування у кримінальних провадженнях перебуває на контролі прокуратури області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також