У Вараші затримали студентів, які вкрали цигарки з магазину

3360 0

Ми у соцмережах:

У Вараші затримали студентів, які вкрали цигарки з магазину

У неділю, 29 вересня, близько 20:00 у Вараші невідомі викрали із магазину 22-річного місцевого підприємця три блоки цигарок загальною вартістю 1,3 тис. грн.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини, на місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що того вечора двоє товаришів, перебуваючи у приміщенні магазину, попросили продавчиню подати напої із холодильника. Скориставшись тим, що жінка відвернулася, хлопці викрали з прилавку три блоки цигарок та втекли з магазину.

Поліцейські групи реагування патрульної поліції встановили, що до злочину можуть бути причетні двоє 16-річних жителів Вараша — студенти профтехучилищ. Один із них, до того ж, раніше перебував на профілактичному обліку як такий, що схильний до вчинення адміністративних правопорушень.

Частину викраденого майна поліцейські вилучили в одного із молодиків. За фактом крадіжки слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання про повідомлення підліткам про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також