У Туреччині команда помаранчевих з Рівного обіграла команду синіх

479 0

Ми у соцмережах:

У Туреччині команда помаранчевих з Рівного обіграла команду синіх

Футболісти Вереса на зборах у Туреччині провели двосторонній поєдинок. Грали у форматі трьох таймів по вісімнадцять хвилин кожен.

- Награвали розвиток атакуючих дій, роботу в центральній зоні і стандарти. Три частини гри по вісімнадцять хвилин кожна. Хлопці тренуються з величезним бажанням. Так, є ще певні непорозуміння, але ж ми займаємося лише декілька днів. Головне - вони розуміють, що роблять і навіщо, - розповів в.о. головного тренера команди Олег Шандрук.

- Емоції позитивні. Нарешті хоч м‘яч побачив. Жартую звісно. Бігова робота потрібна. Але все ж, хочеться більше грати. Зараз, на фоні навантажень, працювати важкувато. Але віримо, що натомість в чемпіонаті буде легше, - поділився враженнями Василь Курко.

- Сьогодні отримали хороше навантаження, виконали хороший об‘єм роботи. Тому стомлені, але задоволені, - розповів інформаційній службі Максим Сміян.

З рахунком - 1:0 у спарингу команда помаранчевих обіграла команду синіх. Переможені виконали по десять відтискань.

Нагадаємо, 26-го січня рівняни зіграють вже повноцінний спаринг проти північномакедонської Брери. Початок о 15:00 за Києвом. Трансляція наживо - на Veres TV.

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також