У Рівному злочинець під час втечі поранив поліцейських (ФОТО)

4545 0

Ми у соцмережах:

У Рівному злочинець під час втечі поранив поліцейських (ФОТО)

Пізнього вечора 9 березня рівняни стали свідками автомобільної гонитви зі стріляниною на вулиці Соборній. Поранення отримали двоє поліцейських.

Під час погоні також постраждало службове авто полісменів.

Водій, який втікав від поліції і протаранив патрульне авто, був у стані алкогольного сп’яніння. Наразі він затриманий. Йому 24 роки, він - із Дубровицького району, керував авто марки "Фольксваген". З ним під час інциденту була дівчина.

Щоб зупинити дубровичанина, патрульні стріляли по колесах.

 За  словами глави Нацполіції Сергія Князєва, вночі з 9 на 10 березня одночасно в Києві та Рівному отримали травми під час несення служби п’ятеро поліцейських. При схожих обставинах, переслідуючи правопорушників, які навмисно скеровували свої авто на таран поліцейських авто. В обох випадках порушники затримані та поміщені в ІТТ.

«Громадяни та суспільство повинно сприймати поліцейського адекватно та реагувати на його вимогу. Зворотна реакція призводить до таких наслідків.... Машину-то ми відремонтуємо, буде як нова. А от яка ціна життя і здоров'я поліцейських. Повсякденна практика, яка стає сумною статистикою», - прокоментував очільник української поліції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також