У Рівному нагородили тих, хто щодня рятує людям життя

765 0

Ми у соцмережах:

У Рівному нагородили тих, хто щодня рятує людям життя

Сьогодні - День екстреної медичної допомоги. Працівники екстренки отримали грамоти за участь в евакуації осіб з територій, де ведуться активні бойові дії.

Фельдшери, лікарі та водії Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф добровільно взяли участь в евакуації та наданні екстреної медичної допомоги особам у невідкладному стані з тимчасово окупованих територій і територій, де ведуться активні бойові дії.

Сьогодні, 27 травня, в професійне свято вони отримали нагороди за свою працю та професіоналізм. Вручав нагороди начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, перший заступник начальника Рівненської ОВА Сергій Подолін та директор Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення Олег Вівсянник.

- Вони - медичні герої. Ті, хто рятує життя людей і одними із перших приїджають на місце ракетних прильотів, аварій, пожеж чи інших надзвичайних ситуацій. Багато життів медики екстренки врятували й під час війни. І щодня продовжують виконувати свій обов‘язок. Саме діяльність ефективної, скоординованої дуже професійної екстренної служби в Рівненській області дає нам спокій. Дякую медикам за невтомне бажання допомагати, - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. 

- Вітаю кожного працівника «швидкої». Ви щодня рятуєте життя людей і даєте їм шанс на майбутнє! Пишаюся кожним. Ви професіонали з якими мені щастить працювати! Бажаю, щоб зелене світло супроводжувало вас не лише на дорозі, але і впродовж усього життєвого шляху.  Працюємо! Вистоїмо! Переможемо!  - каже директор Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Бортнік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також