У Рівному мешканці новобудови у карантин вийшли на протест, бо забудовник відключив світло

2826 0

Ми у соцмережах:

У Рівному мешканці новобудови у карантин вийшли на протест, бо забудовник відключив світло

У Рівному мешканці 11-поверхового будинку виходили на акцію протесту перед Рівненською ОДА.

 Як розповіла нам мешканка будинку Юлія, забудовник без попередження залишив без світла близько 250 квартир. Будинок відноситься до ЖК «Ріверсайд», проте мешканці будинку не знають, до кого тепер звертатися. Адже компанія заявляла, що має фінансові труднощі.

- Говорять, що забудовник має борги перед «Рівнеобленерго», тому нам і відключили електроенергію. Зробили це без попередження. Ніби натякають, що ми маємо сплачувати йому за послуги електропостачання. Однак він не має на таке права, бо ми маємо укласти договори з «Рівнеобленерго» та сплачувати компанії напряму. Однак для того, щоб це зробити, забудовник має підсилити стару підстанцію, бо та, що в нас є, малопотужна. За попередньою інформацією, підсилення коштує 3 млн. грн. Лиш після того, коли будуть дотримані усі технічні норми, ми зможе укласти договори з «Рівнеобленерго», - розповідає рівнянка.

За словами мітингувальників, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль після розмови по телефону із забудовником сказав, що електроенергія з’явиться о 16:30. Однак о 17-й годині світло не з’явилося.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також