У Полтаві юнаки «Вереса» здолали «Ворсклу»

443 0

Ми у соцмережах:

У Полтаві юнаки «Вереса» здолали «Ворсклу»

Юнацька команда народного клубу Верес здобула першу у новому календарному році перемогу в матчі чемпіонату Української Прем'єр-ліги U19. . У Полтаві рівняни здолали Ворсклу. Ворскла U19 - Верес U19 - 1:2

Дубль Романа Ковалюка приніс рівнянам перемогу над Ворсклою U19! 

Завдяки цій перемозі Верес максимально наблизився до Ворскли у турнірній таблиці юнацького чемпіонату УПЛ. Гру наступного туру рівняни проведуть 6-го березня вдома проти молоді Динамо.

Старший тренер юнацької команди рівненського Вереса Станіслав Упілков поділився емоціями від перемоги у Полтаві.

- Це була очікувано дуже складна гра. Ретельно готувалися до цього поєдинку. В суперника відбулися зміни у тренерському штабі, хороший єдиний колектив. Вони у попередньому турі результативно обіграли Зорю. Це команда, яка видозмінилася: і по грі, і по тактиці.

Але враження від гри хороші. Хотілося б, щоб більше сил на кінцівку матчу залишалося. Щоб не бити м'яч вперед, а догравати, контролювати гру. В нас були спроби. Але потім хлопці збивалися. Звісно, дуже тиснув суперник. Вони використовували дальні передачі. І я вдячний хлопцям, що вони проявили характер і вигравали цю боротьбу. Саме так формується командний дух.

На характер гри вплинула і тривала дорога, обмежений час для відновлення. Тому так багато боротьби було, жовтих карток сьогодні.

Роман Ковалюк сьогодні зробив свою роботу. Він молодець, що зумів завершити. Це великого потенціалу гравець. Він повинен в кожному матчі так грати. Але це результат всієї команди. Перемагає - команда. І програє - теж команда.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також