Тисяча вболівальників зможуть побувати на грі «Ворскли» з «Вересом» у Полтаві

475 0

Ми у соцмережах:

Тисяча вболівальників зможуть побувати на грі «Ворскли» з «Вересом» у Полтаві

Найближчої суботи, 2-го березня, у матчі дев'ятнадцятого туру чемпіонату VBet-ліги рівненський Верес в гостях поміряється силами із полтавською Ворсклою.

Матч розпочнеться о 15:30 на стадіоні Ворскла імені Олексія Бутовського у Полтаві.

Враховуючи всі вимоги регламенту щодо проведення матчів УПЛ під час дії воєнного стану на всій території України, ФК «Ворскла» виконано всі умови організації заходів безпеки глядачів на трибунах і всіх учасників футбольного матчу. У результаті цього полтавським футбольним клубом отримано дозвіл на проведення офіційних зустрічей на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського сезону 2023/2024 з глядачами, кількість яких не перевищуватиме 1000 осіб.

Всі кошти, отримані від проведення матчів на домашній арені Ворсклян, будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України.

Бригаду арбітрів у матчі дев'ятнадцятого туру чемпіонату VBET-ліги Ворскла - Верес очолить тридцятитрирічний Клим Заброда із Сум.

Ворскла - футбольний клуб із майже сімдесятирічною історією.  

Рівненський Верес та полтавська Ворскла дотепер зустрічалися між собою 45 разів. Щоправда, левова частка цих матчів (33) відбулася ще за часів СРСР. Перевагу за кількістю перемог у чемпіонатах радянської доби мав саме рівненський клуб: 12 виграшів, 10 нічиїх, 11 поразок. Різниця м’ячів – 33:32 - теж на користь рівнян.

За часів вже Незалежної України рівняни двічі перемагали Ворсклу: у матчі УПЛ восени 2017 року – 1:0. Тоді переможним голом у складі нашої команди відзначився Євген Пасіч. А також у першому колі сезону 2022/2023 - 2:1, коли три очки рівнянам принесли Валерій Кучеров і Михайло Шестаков.

Весняний матч минулого сезону на Авангарді завершився унічию - 2:2 (Кравець - автогол і Микола Гайдучик), а також двома нереалізованими пенальті у виконанні Дмитра Кльоца і Семена Вовченка.

Ще один поєдинок у Рівному суперники зіграли на старті цього сезону. Тоді червоно-чорні поступилися вдома - 1:2. На автогол Валерія Кучерова і гол Владлена Юрченка - рівняни відповіли м'ячем Станіслава Шарая.

Загалом за період Незалежності суперники зіграли 12 поєдинків. Дві перемоги - у рівнян, шість разів перемогу святкували полтавці. Ще у чотирьох матчах була зафіксована нічия. Різниця м'ячів - 15:9 - цього разу на користь полтавців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також