«Терен» з Рівного запускає шоу «Відвал ніг, або All інклюзив»

436 0

Ми у соцмережах:

«Терен» з Рівного запускає шоу «Відвал ніг, або All інклюзив»

«Відвал ніг, або All інклюзив» - це розважальне інклюзивне шоу, в якому протезований рівненський військовик Олександр Будько з позивним «Терен» подорожує Україною та досліджує міста на безбар’єрність з медійними друзями – Машею Єфросиніною, Васею Байдаком, Володимиром Дантесом, Сашею Зарицькою та блогером Однією Правою.

Олександр та гості, сидячи у візках, відвідують найбільш відомі туристичні маршрути, пам’ятки, музеї. Велика війна показала, наскільки єдиними та згуртованими ми можемо бути, вирішуючи загальнонаціональні питання. У нас в країні приблизно 1/4 - це маломобільні групи, а після війни ця цифра буде ще більшою. Проте наша країна далека від інклюзивності, і це питання не потрібно боятися, а працювати над ним. Шоу має комічне забарвлення, хоча і вказує на проблематику інклюзивності в нашій країні. Нові випуски будуть систематично виходити щодва тижні. Слідкуйте за новинами на особистій сторінці Олександра –   / tsvit_terenu   .Підписуйтесь на канал, щоб не пропустити премʼєру. Перший епізод шоу вийде вже 13 лютого.

Нагадаємо, Олександр Будько з позивним «Терен» втратив ноги у боях за Харківщину. Зараз він активно розвиває інклюзію в Україні, пише книгу й допомагає ветеранам.

Читайте також: Військовик «Терен» з Рівного знявся у кліпі відомої співачки (ВІДЕО)

Рівнянин, який втратив на війні ноги, станцював в Америці (ВІДЕО)

Відомий рівненський ветеран розповів, що після поранення жінки стали ним більше цікавитися


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також