Судитимуть рівнянина, який возив у північні райони Рівненщини спирт та цигарки

1511 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

Схему збуту фальсифікованих підакцизних товарів на Рівненщині чоловіку прикрили прокурори та податкова міліція.

Працівники податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберігання, транспортування, збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та еттилового спирту.

Пресслужба прокуратури Рівненської області повідомила, що під час  досудового розслідування вони встановили, що рівнянин придбав, зберігав, транспортував з метою збуту у північні райони області майже 1,5 тонни спиртосуміші, 3 тисячі пляшок горілки та понад 6 тисяч пачок цигарок.

Завдяки ефективним діям правоохоронців протиправні дії особи у січні 2020 року припинено, а незаконно виготовлені підакцизні товари вилучено та на них накладено арешт. 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні  скеровано до Рівненського міського суду для розгляду. Відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачає покарання у виді штрафу від 5 до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також