Стало відомо, як суд покарав неповнолітнього водія з Сарн, який збив школярку на переході

564 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, як суд покарав неповнолітнього водія з Сарн, який збив школярку на переході

У Сарнах покарали водія, який на переході збив школярку.

ДТП сталась торік  8 жовтня  на вулиці Європейській у Сарнах. На той час 17-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Peugeot Partner», допустив наїзд на 10-річну пішохідку, яка перебігала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. За словами водія, він їхав зі швидкістю 72-74 км/год. У малолітньої медики діагностували перелом плечової кістки, садна та забої.

Рівне Медіа повідомляє: у суді обвинувачений пояснив, що оглядовість дороги була обмежена через "ЗІЛ", тому побачив потерпілу лише на середині дороги. Він намагався зменшити швидкість та змінити напрямок руху, однак, уникнути таким чином наїзду на пішохідку не вдалось. У вчиненому обвинувачений щиро розкаявся.

Представник потерпілої підтвердила, що завдану шкоду обвинувачений відшкодував в повному обсязі, претензій вона до нього не мала, однак, наполягала на призначенні обвинуваченому покарання за вчинене діяння.

Суддя визнав водія винним у порушенні правил дорожнього руху та призначив йому 30 годин громадських робіт, без позбавлення права керування транспортними засобами. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також